Sunday 5 February 2012

v3/3

En hel vecka har gått sedan DM-I-L och kusin E*n lämnade oss för denna gången. Det var härligt att ha dem här. Hoppas vi ses snart igen!

Sent om länge kommer här en sammanfattning av den sista veckan som förvisso var varm men som tyvärr också var väldigt regnig.


Utflykt till Blue Mountains som ligger väster om Sydney genomförde vi ändå. Bilden ovan till vänster är tagen från Echo Point där man i normala fall hittar Three Sisters (bilden nedan, tagen i februari 2005). 


Här har vi tagit Scenic Railway ner för en promenad i regnskogen. Vädret till trots - det är allt lite häftigare i regn och dis än i strålande solsken.


Men som sagt, vädret inspererade för det mesta inte till myckt mer än till att fika och läsa (och lite shopping).



 Lagom tills sista helgen tittade äntligen solen fram igen och då passade vi på att gå till Royal Botanic Gardens för en sista titt på bl a Sydeny Opera House och Sydney Harbour Bridge.


 När DM-I-L och E*n kom så kändes de kommande tre veckorna som en evighet men plötsligt så var den där - dagen då de skulle resa hem igen.



Jag vet inte säkert men jag tror bilderna nedan bäst beskriver höjdpunkterna för E*n. Jag, DH och DS hoppas ju så klart att hon fick se och uppleva det mesta hon hoppades på.


På återseende!

No comments:

Post a Comment

Popular Posts