Sunday 19 February 2012

Update

Lite dåligt med bloggandet just nu tyvärr. Kameran är sönder :( eller snarare favoritobjektivet, och har så varit sedan nyår. Objektiv och kamerahus är äntligen inlämnade för reparation och jag hoppas de är klara att hämta i veckan som kommer. Därför blir det en kort uppdatering av veckan som gått genom bilder tagna med iPhone.

Förra helgen var vi iväg på en kort golfhelg i Southern Highlands med S&C (utan barn) som mestadels regnade bort, åtminstonde när vi var på golfbanan, annars var det strålande sol (go figure). Trots vädret så var det lyckat.



Sista banan fick vi (=alla utom jag ;) bara spelat nio hål innan det började dundra och blixtra. Pron ville inte att vi skulle fortsätta så han gav oss ett tillgodokvitto på fyra (istället för tre) 18-håls greenfees som gäller i ett år. Mycket generöst. Banan var fin så vi kommer gärna tillbaka.

DH lyckades fånga regnbågarna - fina bilder eller hur?




I torsdags var det konsertdags - Roxette i Sydney Entertainment Centre. Marie och Per var sig lika, speciellt Marie. En härlig kväll som bjöd på många minnen och härlig musik. Kul!

Bild lånad från Google.


Kvällen är sen och det dundrar och blixtrar, jag måste avsluta. Hoppas på en bra vecka - måndag imorgon. Igen.

1 comment:

  1. Läskigt med åska på golfbanan! Hoppas på bättre väder nästa gång ni åker dit. Å din man lyckades ju ta helt underbara foton på regnbågen. Wow!!

    Roxette i Sydney. Förstår att ni var där och kollade. :)

    ReplyDelete

Popular Posts