Sunday 5 August 2012

There's hope

Hopp om att våren snart är här! Solen värmde så skönt på altanen idag: både frukost och förmiddagskaffe intogs där. Livsandarna börjar återvända så smått - underbart. Lusten att göra om, förnya och förbättra ökade rejält. Nu i kvällningen är det dock lite kyligare men gasvärmare, levande ljus , filtar och snart spa-bad gör det varmare :)

Soffgruppen i konstrotting som står på altanen köpte vi när vi flyttade in för snart fem år sedan. Den är riktgt skön att sitta i förutom att sittdynorna är nedsuttna och rejält smutsiga. Måttbandet åkte därför fram och några timmar senare hade nya, lite tjockare, skumgummidynor inhandlats och provbitar på vädertåligt tyg blivit beställda på nätet. Sittdynorna och några av rygg-/armstödskuddarna blir svarta (eller kanske mörkgrå). De grönvitsvarta kuddarna åkte i soporna (eftersom maskintvätt inte rådde på fläckarna) och svartvitmönstrade kuddar som jag köpte förra året har fått ta plats istället.

Det här kommer bli bra, riktigt bra och det bästa av allt?! Tygaffären syr upp dynfodral och enligt mina beräkningar blir det inte oskäligt mycket dyrare - hurra!

Vi har fler planer för altanen men om det berättar jag en annan gång för nu är det dags att umgås och mysa.


<3 H

No comments:

Post a Comment

Popular Posts