Sunday 25 November 2012

Time flies

Idag har vi njutit av solen och värmen som äntligen kommit tillbaka: promenad och lunch med vatten och båtar i bakgrunden samt poolhäng och lek hemma har det hunnits med i alla fall. 


En vecka kvar till december och första advent! Galet vad tiden går fort. Adventspynt står på agendan i veckan. Får se om det blir lussebullebak någon kväll också (om det inte blir för varmt). Vad hittar ni på?



<3 H

2 comments:

  1. Känns det inte helt avigt att baka lussekatter och göra julstök när solen skiner? Jag tyckte det såg lite skevt ut när vi var i Florida. Ljusslingor och kitch och 28 grader varmt. Man kanske vänjer sig.

    ReplyDelete
  2. Jo, visst är det så, det känns inte riktigt rätt, inte ens efter åtta år här. Men lussebullar och ökensand är ett måste till advent/jul i denna familjen, pepparkakor likaså. Trots att det är svettigt och varmt och inte alls samma sak som i SE.
    Apropå kitch - det krävs nästan när det är soligt och ljust, annars syns det knappt inte ;) Jag har försökt men jag är supertraditionell: klara ljus (inte flerfärgade, blinkande) och rött, vitt och lite grönt. Men om du hänger kvar så skall jag försöka med lite otraditionella färger på altanen i år *iii*

    ReplyDelete

Popular Posts