Friday 30 September 2011

Sköna helg välkommen

I dag är det extra skönt med helg för den är längre än vanligt eftersom det är helgdag/public holiday på måndag (Labour Day). Veckan som varit har varit bra om än kall, blåsig och regnig. Tyvärr är prognosen densamma för helgen, detta innebär att vi inte har några fasta planer utan vi tar det som det kommer (istället för att åka och campa). Som tur är (?!?!) finns det massor att göra i trädgården och på huset så sysslolösa blir vi nog inte men hoppas ändå att vi kan hitta på något kul också.

Här kommer lite bilder på Strelitzia/Bird of Paradise som jag tog in i eftermiddags och placerade i en vas i gränslandet mellan vardagsrum och matsal. Jag har visat den tidigare men då utomhus.







Här kommer en bild på DS också. Första vårlovsveckan har han bara slappat och tagit igen sig på det bästa sätt han vet - spelandes xBox över internet med sina kompisar.



Nu är det dags att göra DH sällskap på altanen med ett glas vin innan vi lagar middag: grillad oxfilé och grönsaker/sallad för min del, pommes och bearnaissås också för DH och DS:s del, (jag kanske smakar liiite på pommes och bea, det är ju trots allt fredag). Go helg!

No comments:

Post a Comment

Popular Posts