Sunday 13 November 2011

Helgen som var

Söndag kväll.  Finns det något som går fortare än arbetsveckan så är det helgen - swish - så är den över. Nåväl, mycket har hunnits med och kanske är det därför den går så fort.

I lördags byggde vi ett grönsaksland/-låda i området/rabatten bakom poolen. Just nu är den tom (förutom 25 25-kilos säckar jord) för vad vi ska plantera förutom några salladssorter har vi inte riktigt bestämt ännu. Odlingslådan är 120 x 120 cm och armeringsmatta agerar klätterstöd på två sidor. Framför har vi planterat en Star Jasmin, en vintergrön klätterväxt med vita, starkt doftande blommor under vår och sommar som en levande vägg. Let's face it, grönsaksodlingar är tyvärr sällan vackra att se på.


Söndagen tillbringade DH  med C och E  på golfbana för att få se Tiger Woods spela in real  life medans jag ryckte in och hjälpte vännen S med hennes och C:s mastodontprojekt som skall vara klart till jul: ny altan. Mäta, såga, mäta, såga lite till och skruva, skruva, skruva. Det går alltid lite lättare när man hjälps åt.


Hoppas ni har haft en bra helg!

No comments:

Post a Comment

Popular Posts